Sa vajad
- 1 pakk (6 plaati) lehttaigent, külmutatud
- 1 kanamuna
- 3 sl kristallsuhkrut
- Täidis:
- 1 sidrun
- 2 dl vahukoort
- 250 g kohupiima
- 1–1 ¼ dl suhkrut
- 5 dl mustikaid
Nii valmistad
- Laota jäised taignaplaadid küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Lase sulada 15 min. Kuumuta ahi 175 kraadini. Löö muna tassi lahti ja vispelda segamini. Määri taignaplaadid munaga. Raputa peale kristallsuhkrut. Küpseta ahjus 16–18 min. Jahuta. Eralda kaane- ja põhjaosad üksteisest kergelt rebides.
- Täidis: Valmista sel ajal täidis, kui taignaplaadid küpsevad. Pese ja kuivata sidrun hoolikalt. Riivi sidruni kollane kooreosa peenelt.
- Vahusta koor, lisa kohupiim, suhkur ja sidrunikoor. Vahusta siledaks. Jaga täidis jahtunud põhjaosadele, raputa mustikad peale ja pane peale kaas. Lase jahedas seista 15–30 min. Lõika saeteralise noaga kaheks enne serveerimist.
Nenhum comentário:
Postar um comentário